Deze actie is vooral nuttig als men maar één contract wil hergebruiken of kopiëren. Zo hoeft men niet meer vanuit een blanco contractscherm te vertrekken en zullen er afhankelijk van de keuze die men maakt (werknemer en/of data overnemen) al bepaalde velden ingevuld zijn.

HOE?

• STAP 1 = Selecteer de juiste contractlijn zodat deze blauw kleurt:
  • STAP 2 = Klik op de knop 'Acties':
  • STAP 3 = Klik op 'Kopiëren' of op de sneltoets 'C':
  • STAP 4 = Maak een keuze uit de werknemer, de begin- en einddatum, de reden of het kantoor van het oorspronkelijke contract:
  • STAP 5 = Klik vervolgens op 'Volgende' om het gekopiëerde contract verder aan te vullen.