Soms is het nodig een overzicht van de prestaties door te sturen naar de klant. Of wilt men de prestaties per week per klant op papier bewaren. Om dit te realiseren kan men een export naar Excel uitvoeren vanuit het overzicht van de prestaties.

HOE?

• STAP 1 = Filter links eerst de juiste klant.
  • STAP 2 = Klik in het midden helemaal rechts op de Excel knop:
  • STAP 3 = Bevestig de export die u wilt uitvoeren:
  • STAP 4 = Open de nieuwe Excel-download helemaal links onderaan in uw webbrowser:
  • STAP 5 = Het overzicht van de prestaties zal nu geopend worden in Excel: