Bovenop het bruto-uurloon zal een UZK soms nog een extra premie moeten krijgen. Dit kan variëren naargelang het paritair comité, de klant of de UZK specifiek. Sommige premies kunnen geautomatiseerd worden met een loonformule. Maar indien de loonformule niet bestaat, kan er altijd gekozen worden om manueel een premie toe te voegen in het detailscherm van de prestatie van een UZK.

HOE?

• STAP 1 = Klik op de knop 'Toevoegen':
  • STAP 2 = Indien er meerdere contracten zijn, zal het systeem vragen op welk contractnummer de premie mag toegevoegd worden.
  • STAP 3 = Selecteer de dag(en) waarop een premie moet toegevoegd worden door links de checkbox aan te vinken of rechts de dagnummer te gebruiken:
  • STAP 4 = Geef de juiste premiecode in. Dit kan zowel met de premiecode als de naam van de premie te gebruiken:
  • STAP 5 = Bepaal hoeveel keer de premie moet uitbetaald worden:
    (INDIEN ER EEN AUTOMATISCHE LOONFORMULE BESTAAT, MAG STAP 6 OVERGESLAGEN WORDEN)

• STAP 6 = Geef manueel het eenheidsbedrag van de premie in. Het totaal bedrag zal dan vanzelf verschijnen:
  • STAP 7 = Koppel de premie eventueel aan een specifieke ploegcode, afdeling of kostenplaats:
  • STAP 8 = Klik op 'Toevoegen' of 'Toevoegen en nieuw' om meteen een nieuwe premie in te geven: