Nadat de prestaties zijn klaargezet voor verloning, kan er in het detailscherm niets meer gewijzigd of toegevoegd worden. Zolang de status dus niet veranderd naar 'In Loonrun' of 'Verloond' kan men de prestaties nog terug vrij geven voor het UZB (= uitzendbedrijf) om opnieuw wijzigingen uit te voeren zonder een herziening te moeten doen op het loon van een UZK.

HOE?

• STAP 1 = Klik op de knop 'Prestatie vrijgeven' rechtsonderaan:
  • STAP 2 = De status van de prestatie zou nu rechtsboven terug opmoeten staan: