Om snel de contracturen terug in te laden en alle voorgaande wijzigingen te annuleren, kan er rechtsonder op de knop 'Wijzigingen ongedaan maken geklikt worden. Hiermee worden alle wijzigingen aan uurcodes, manuele premies en manuele maaltijdcheques terug gewist.

HOE?

• STAP 1  =Klik op 'Wijzigingen ongedaan maken':
  • STAP 2 = Bevestig de annulatie van alle aanpassingen en klik op 'Ja':
  • STAP 3 = Alles is terug gereset naar de oorspronkelijke contractsituatie: