Een UZK moet zijn arbeidscontract in principe vóór aanvang tewerkstelling ontvangen hebben. Zo kan de UZK dit tijdig ondertekenen en terug bezorgen aan het uitzendkantoor. In PratoFlex kan het contract standaard via de printer afgedrukt worden of via email verzonden worden. Een bijkomende mogelijkheid bestaat er in om het contract rechtstreeks aan te bieden op het eSigning-platform van Interim Sign. Zo kan de UZK de overeenkomst elektronisch ondertekenen.

HOE?

• STAP 1 = Maak een selectie van de contracten die men wil versturen of afdrukken. Of gebruik de filters bovenaan om het overzicht meteen te filteren op week, klant, werknemer, begindatum,...)
  • STAP 2 = Klik op de knop 'Documenten':
  • STAP 3 = Selecteer de map 'Arbeidscontracten':
  • STAP 4 = Maak een keuze uit de 3 opties om contracten af te drukken of te verzenden:
  • STAP 5 = Maak een keuze of je ze via de systeeminstellingen wil afdrukken/verzenden zoals deze zijn ingesteld in de personenfiche of dat je ze allemaal wil downloaden in een PDF om ze dan zelf af te drukken:
  • STAP 6 = Download de PDF voor de contracten die afgedrukt moeten worden: