Soms is het nodig om voor een klant die met dagplanningen werkt, dagelijks contracten te verlengen en niet wekelijks. In het verlengscherm kan ik meteen alle dagcontracten filteren en deze specifiek verlengen op de weekdagen die de klant wenst binnen de bronweek of de doelweek .

HOE?

• STAP 1 = Open het verlengscherm (SHIFT+V)
  • STAP 2 = Kies de juiste bronweek, de juiste doelweek en het juiste kantoor:
  • STAP 3 = Filter de contracten op 'Toon enkel dagcontracten':
  • STAP 4 = Klik op de groene knop 'Toon contracten'
  • STAP 5 = Klik op de witte dagen waarop een nieuw dagcontract aangemaakt moet worden. Alle dagen die ik heb geselecteerd zullen nu paars kleuren:
  • STAP 6 = Klik ten slotte onderaan op de knop 'Verlengen' om alle nieuwe dagcontracten aan te maken:
  • STAP 7 = Check de controlelijst of er nog fouten moeten opgelost worden alvorens de dagcontracten effectief aangemaakt kunnen worden.