Wat te doen wanneer een contract/bijlage niet gegenereerd kan worden met als melding:

Meer en meer klanten kiezen een vaste vertegenwoordiger op hun contracten. Om dit te weerspiegelen is het scherm 'Gebruikers & vestigingen' aangepast.

Via 'Instellingen' - 'Gebruikers & vestigingen' kan je het scherm openen als je administrator rechten hebt.

Binnen het scherm 'Gebruikers & vestigingen' kan je via dubbelklik (of rechtsklik - 'Wijzigen' ) zowel de vennootschap als het kantoor bewerken.

Het vennootschapsicoon:

Het kantooricoon:

Binnen de eigenlijke fiche van de vennootschap, het hoofdkantoor of het kantoor, staat het veld 'vertegenwoordiger'. Als de corresponderende optie geselecteerd is in de 'Globale instellingen' - tabblad 'Contracten' en er een vertegenwoordiger op het contract staat, is het de vertegenwoordiger die hier is ingevuld, die op het contract verschijnt.

Vennootschapsscherm:

Kantoorscherm:

Via de 'Instellingen' - 'Globale instellingen' - tabblad 'Contracten' kan bepaald worden welke vertegenwoordiger op het contract moet staan.

De vertegenwoordiger van de vennootschap, het hoofdkantoor of het geselecteerde kantoor wordt hier, naar keuze, overgenomen.