Wanneer je een contract wil genereren en de controle ivm het rekeningnummer is actief, kan het zijn dat je volgende melding krijgt:

Je vindt het IBAN nummer en de BIC Code terug op tabblad 'ID' in de werknemerfiche.

Het volstaat om het rekeningnummer in te vullen en op de knop 'IBAN/BIC' te klikken.

Als het een geldig rekeningnummer is, wordt het automatisch omgezet naar het correcte formaat.

Vergeet niet om de fiche eerst op te slaan voordat je opnieuw een contract aanmaakt, anders weet het systeem niet dat er een rekeningnummer is ingevoerd.