Als u aan de wekelijkse prestatieverwerking begint, kan het soms niet meteen duidelijk zijn welke prestatielijnen u nu al dan niet heeft verwerkt. Dat kan u oplossen door de verwerkte lijnen telkens voorlopig 'goed te keuren'. Hierdoor verandert de prestatiestatus maar kan u toch nog wijzigingen aanbrengen alvorens ze later definitief te 'verzenden' naar het uitzendkantoor.

HOE?

STAP 1 = Selecteer de gewenste lijnen die u al verwerkt of aangepast heeft door het vinkje voor elke lijn aan te vinken. U kan ook meteen alle lijnen selecteren door het vinkje helemaal bovenaan de lijst te gebruiken.

STAP 2 = Klik vervolgens onderaan rechts op de knop 'Goedkeuren':

STAP 3 = De prestatiestatus zal nu veranderen van een oranje vraagteken naar een groen bevestigingsbolletje. Dwz. dat u deze prestaties nu voorlopig heeft goedgekeurd. U kan nu nog altijd wijzigingen doorvoeren aan de goedgekeurde prestaties.

Om ze uiteindelijk definitief naar het uitzendkantoor door te sturen moet u als laatste stap de prestaties verzenden