Deze actie is noodzakelijk als u de prestaties na het goedkeuren definitief wil doorsturen naar het uitzendkantoor. Zodra u de prestaties verzendt zullen deze geblokkeerd worden en kan u niets meer wijzigen. Als u toch nog een wijziging wil doorgeven, moet u meteen contact opnemen met het uitzendkantoor. Zij kunnen de prestaties in laatste instantie nog vrijgeven zodat u toch nog terug wijzigingen kan doorvoeren.

HOE?

• STAP 1 = Selecteer de gewenste prestatielijnen in het overzicht door het vinkje naast elke lijn aan te vinken. U kan alle lijnen tegelijk selecteren met het vinkje helemaal bovenaan:
  • STAP 2 = Klik vervolgens op 'Verzenden' helemaal rechts onderaan:
  • STAP 3 = Bevestig een laatste keer dat u de prestaties definitief wil verzenden:
  • STAP 4 = Alle verzonden prestaties zullen nu geblokkeerd worden en zijn niet meer aan te passen. Dit wordt dmv een gesloten hangslotje gevisualiseerd: