Soms wilt u een Excelfile van de prestaties exporteren om nadien te kunnen bewerken of in te lezen in een ander programma. Dat kan met de Excel-knop in het prestatie-overzicht.

HOE?

STAP 1 = Klik rechts langs de legende in het overzicht op de Excelknop:

STAP 2 = Start de download door op 'Exporteren' te klikken:

STAP 3 = Open de Excel-download onderaan links in het scherm:

STAP 4 = Een nieuw Excel-document zal zich nu openen met alle prestaties van de selectie in het overzichtscherm: