Om de inschrijving van een kandidaat volledig af te ronden is het best dat u deze 2 documenten overloopt en laat ondertekenen door de uitzendkracht:

1. Het inlichtingenblad = Dit document wordt meestal ondertekend meteen bij het inschrijven van elke nieuwe persoon in uw database. Hiermee verklaart de UZK zich oa. akkoord dat zijn/haar gegevens bewaard en gedeeld mogen worden, dat u referenties mag opvragen bij ex-werkgevers, dat u het bewijs goed gedrag en zeden mag inkijken, dat u de UZK mag informeren per mail of sms en dat u voor studenten de toestemming hebt om het contingent te raadplegen.

2. De intentieverklaring = Dit document wordt doorgaans pas ondertekend zodra een uitzendkracht een arbeidsovereenkomst krijgt voor uw uitzendkantoor en gaat starten met werken. Maar om te vermijden dat u de uitzendkracht nog eens opnieuw moet uitnodigen op uw kantoor, wordt dit ook wel vaak meteen al bij de inschrijving ondertekend.

HOE?

STAP 1 = Selecteer de juiste persoon

STAP 2 = Klik op 'Documenten' en vervolgens op 'Overige documenten'

STAP 3 = Selecteer de intentieverklaring of het inlichtingenblad:

STAP 4 = Klik op de grijze 'Download'knop rechtsboven. Zodra de download is afgerond kan u onderaan links het document openen:

INLICHTINGENBLAD

INTENTIEVERKLARING