De mobiliteitspremie moet voornamelijk betaald worden door de werkgevers van PC.124 (=bouwsector), PC.149.01 (=elektriciteit), PC.121 (=schoonmaak en desinfectie), PC.145.04 (=parken en tuinen) en PC.106.02 (=de betonindustrie) aan hun arbeiders teneinde de verplaatsingen in het kader van het woon-werkverkeer te vergoeden.

Enkel in PC 124 kan er gewerkt worden met onderstaande ingave. De overige PC's moeten zelf berekend en ingegeven worden.

HOE?

STAP 1 = Open het detailscherm van de prestatie-ingave

STAP 2 = Klik langs de Bereken-knop op de knop 'Mobiliteitspremies toevoegen':

STAP 3 = Geef voor elke dag en per rubriek (bedrijfsvoertuig, eigen vervoer of als passagier) het aantal KM's in:

STAP 4 = Na het klikken op de knop 'Toevoegen' zullen alle mobiliteitspremies te zien zijn in het overzicht van de premies: