Het is mogelijk om mails te versturen vanuit cheQpoint wanneer de achterliggende instellingen zijn gedaan.

Mailen kan vanuit het tabblad 'Overige', zowel in de werknemer- als de particulierenfiche:

Werknemerfiche:

Particulierenfiche:

Wanneer er een e-mailadres is ingegeven in de grid, is de knop 'Email' beschikbaar.

Zodra je op deze knop klikt, verschijnt het venster 'Verstuur email' als pop-up.

Bovenaan staat de afzender vast gedefinieerd, dit is een e-mailadres dat bepaald wordt bij het instellen van de mailingmodule.

De ontvanger, is het e-mailadres dat in de fiche genoteerd staat.

Op dit moment is het niet mogelijk om meerdere personen tegelijk te mailen. Deze ontwikkeling is wel gepland.

Het onderwerp kan vrij worden ingegeven, de tekst van het bericht ook. Verder is er beperkte opmaak mogelijk.

Zodra het bericht verzonden is, kan het geraadpleegd worden via de log 'Verzonden e-mails'.

In de log kan gekeken worden

•  wanneer (datum + uur) de mail verstuurd is
  • wie de afzender is
  • wie de ontvanger is
  • de inhoud van de mail