Het voorschot wordt berekend op basis van de effectieve planning van de werknemer.

We nemen alle prestatiescode en uren van de effectieve planning voor de gekozen periode. We houden rekening met de prestatiescodes die uitgesloten worden. Deze nemen we niet mee in de berekening.

De uren worden opgeteld, vermenigvuldigd met het bruto-uurloon dat geldig is op de eerste dag van die maand, vermenigvuldigd met het percentage dat uitbetaald mag worden.

Uren x uurloon x %

Via 'Extra' - 'Export naar sociaal bureau' kan je de voorschotten openen.

Het export scherm opent.

Selecteer het kantoor en selecteer 'Voorschotten'

Klik op 'Volgende' wanneer je klaar bent.

Het systeem gaat nu alle actieve werknemers ophalen.

Je kan nu per werknemer nakijken hoeveel het voorschot bedraagt, je kan het aanpassen en kan per werknemer beslissen of het voorschot moet toekend worden.

Eventuele opmerkingen of problemen worden beneden gemeld.

Als alles in orde is, kan je via 'Start export' de voorschotten exporteren.

Wanneer de export voltooid is, verschijnt het scherm met de resultaten: