Als je je wachtwoord van PratoFlex niet meer weet, kan je eenvoudigweg zelf een nieuw wachtwoord aanvragen.

HOE?

STAP 1  = Dit doe je door in het inlogscherm op het knopje 'Paswoord vergeten?' te klikken:

STAP 2 = Vervolgens moet je je emailadres ingeven en op de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen' klikken:

STAP 3 = Je ontvangt dan een email in jouw persoonlijke emailbox. In de email moet je op een blauwe link klikken:

STAP 4 = Geef je nieuwe wachtwoord 2x in en klik onderaan op 'Opslaan en inloggen' om meteen naar PratoFlex te gaan: