Wanneer je als klant hebt gekozen voor de SMS-module, kan je vanuit het systeem indidividuele SMS'en sturen naar werknemers en klanten.

In het tabblad 'Overige' van de werknemerfiche is de knop 'SMS' beschikbaar:

In het tabblad 'Overige' van de particulierfiche is de knop 'SMS' beschikbaar:

Wanneer je op de knop drukt verschijnt het onderstaande venster:

Bovenaan staat de naam van de werknemer/particulier die de sms gaat ontvangen.

Hieronder kan je kiezen wat voor sms je wil sturen. Dit is afhankelijk van de aangekochte optie (meerdere zijn mogelijk).

Er zijn 3 mogelijkheden:

- standaard sms: er wordt via een verkort nummer gesms't, het systeem doet één poging om de sms af te leveren. De werknemer kan niet antwoorden op de sms.

- prio sms:  er wordt via een verkort nummer gesms't, het systeem doet meerdere pogingen om de sms af te leveren. De werknemer kan niet antwoorden op de sms.

- virtuele sms: er wordt via een virtueel nummer gesms't, het systeem doet meerdere pogingen om de sms af te leveren. De werknemer kan wel antwoorden op de sms.

In het tekstvak, typ je de boodschap, onder het vak zie je hoeveel tekens/sms'jes het bericht zijn.

Via het vinkje 'Maak opvolging' kan je een opvolging aanmaken als je de opvolgingsmodule hebt.

Tot slot gaat via Verzenden het bericht verstuurd worden.

Wanneer je de sms-module hebt, kan je via smstools de status van de sms bekijken.