Wanneer je als klant hebt gekozen voor de SMS-module, kan je vanuit het systeem bulk SMS'en sturen naar werknemers en klanten.

Via 'Scherm' - 'Sms'en in bulk' kan je het scherm 'Verstuur SMS' openen.

Het sms'en in bulk werkt via lijsten die worden samengesteld adhv volgende filters:

- werknemers en/of particulieren

- kantoor

- status werknemer/particulier

De taal is een uitzondering. Afhankelijk van de instellingen kan je in het Nederlands, Frans, Engels sms'en.

Let op, het systeem vertaald de berichten niet, je moet het bericht zelf in de taal in kwestie ingeven. Het systeem gaat dan kijken naar de voorkeurstaal van de werknemer (Ned, Fr of Eng) en bezorgd het bericht in de gekozen taal.