Wanneer er een nieuw kantoor opent, is het nodig om dit kantoor ook weer te geven in cheQpoint.

Via 'Instellingen' - 'Gebruikers en vestigingen' kan je het beheersscherm 'Gebruikers & vestigingen' openen.

Aan de linkerzijde zie je als eerste de vennootschap, weergegeven door het symbool:

Het is mogelijk om meerdere vennootschappen aan te maken. Zie INS0001: Extra vennootschap aanmaken voor meer info over het toevoegen van vennootschappen.

Onder de vennootschap zijn de kantoren, weergegeven door het symbool:

Er is steeds één hoofdkantoor waar de andere kantoren onder hangen.

Wanneer je een kantoor selecteert, zie je aan de rechterzijde welke gebruikers toegang hebben tot dit kantoor.

VIa het symbool

kan je een kantoor toevoegen.

Via het scherm 'Nieuw kantoor toevoegen' kan je de kantoorgegevens noteren.

Via het symbool:

door te dubbelklikken op een bestaand kantoor of door 'rechtsklik' - 'wijzigen'

kan je de gegevens van een bestaand kantoor wijzigen.