Als de klant geen algemene toelating heeft om het hele jaar door opéénvolgende dagcontracten te mogen maken, kan er gekozen worden om een tijdelijke toelating in te stellen

VOORBEELD 1
In de zomerperiode moet een horecazaak aan de kust tijdelijk extra werkkrachten kunnen inzetten afhankelijk van het weer. Dit kan van dag op dag veranderen.

VOORBEELD 2

Bij een carrosseriebedrijf die sterretjes herstellen in autoruiten moet men in de winterperiode afhankelijk van het slechte weer extra reparateurs kunnen inschakelen.

HOE?

• STAP 1 = Klik op het tabblad 'Dagcontracten' in een klantenfiche en vervolgens op 'Toevoegen' onder Periodieke toelating:
  • STAP 2 = Vul de begindatum en einddatum van de tijdelijke toelating aan en klik op 'Opslaan':
  • STAP 3 = Selecteer deze nieuwe ODC-categorie voor opéénvolgende dagcontracten in het juiste profiel van een klant:
  • STAP 4 = Selecteer vervolgens het profiel in het contract om deze toelating te activeren:

Zodra deze tijdelijke toelating is geactiveerd, kan men gedurende de ingestelde periode onbeperkt opéénvolgende dagcontracten aanmaken. Als de periode is verlopen, zal dit automatisch door het systeem terug geblokkeerd worden.