PratoHome Release Notes - Versie 128

Functionele verbeteringen

1. Module elektronische dienstencheques - Valideren knop onzichtbaar tijdens validatie proces

Wanneer er 2 maal achter elkaar op de valideren knop geklikt werd, in de lijst ‘Overzicht toegekende cheques’, dan wordt het proces 2 maal doorlopen, met als gevolg dat alle items dubbel werden gevalideerd.

Om dit te vermijden werd er in deze  versie een aanpassing gedaan. De valideren knop wordt onzichtbaar van zodra het validatie proces wordt opgestart. Het is niet meer mogelijk om 2 maal na elkaar het proces te starten door dezelfde gebruiker.