Hoe maak ik een rooster dat niet begint of eindigt op een kwartier nauwkeurig?

Als je dagdelen tekent op het contractrooster is dit steeds tot op een kwartier nauwkeurig maar een dagdeel begint of eindigt niet voor alle werknemers op het kwartier. Indien je zo’n rooster wil toevoegen op het contract kan je dit als volgt doen:

1. Teken een dagdeel op de gewenste dag

2. Open het bewerken dagdeel scherm door via het actiemenu op het dagdeel of door te dubbelklikken op het dagdeel

3. Wijzig de waarde in “van” en/of “tot” via je toetsenbord

4. Klik op toepassen.

Indien het rooster een rooster is dat vaak wordt bij die klant raden we aan om het rooster aan te maken op het niveau van de klantenfiche. Dit versnelt de contractopmaak. Je kan dit rooster dan bij de opmaak van een contract selecteren en de dagdelen worden meteen correct getekend op het contractrooster.