CheQpoint 2.0 Release Notes - Versie 172

Aangepaste producten

Product

Deploy nodig

Laatste versie

CheQpoint & Autotask

2.0.172.0

Core API

2.0.168.0

PratoHome

2.0.158.0

Legende

Onmiddellijke actie vereist. Deze staan steeds bovenaan in het document

Actie vereist om de functionaliteit te activeren

Kost verbonden aan het activeren van de functionaliteit

Geen actie vereist om de functionaliteit te activeren

Afbouw PratoHome

Prato is bezig met alle functionaliteiten die in PratoHome zitten te verplaatsen naar CheQpoint. Hierdoor kan de consulent alle dagdagelijkse handelingen in één product uitvoeren.

Het is mogelijk om de verwerking van EDC en papieren cheques in CheQpoint te doen. We gaan dit in samenspraak met de klant activeren en vervolgens geleidelijk aan uitrollen. Er zijn geen kosten verbonden aan de activatie. De prijs per verwerkte cheque blijft ook onaangepast.

Na activatie kan je de cheques verwerken via CheQpoint of via PratoHome (de 2 applicaties zijn compatibel).

Het is mogelijk om het Liantis bestand te genereren via CheQpoint. We wachten hier wel nog op validatie van Liantis.

Functionele verbeteringen

1. Elektronische dienstencheques

Na feedback van klanten hebben we de EDC-validatie in CheQpoint verbeterd. Indien gewenst kunnen we dit ook voor jou activeren. Ons doel is om dit stelselmatig te activeren bij al onze klanten die nu EDC verwerken via PratoHome.

2. Validatie via verschillende Sodexo nummers

We valideren nu planningen indien de cheques geregistreerd zijn op verschillende Sodexo gebruiker nummers.

Voorbeeld: 4 uur gewerkt op 2/11/2022 bij particulier “Mr Proper”.

2 cheques geregistreerd op Sodexo gebruikersnummer 123 en 2 cheques geregistreerd op Sodexo gebruikersnummer 321.  We kunnen nu de cheque valideren als beide gebruikersnummers gekoppeld zijn aan “Mr Proper”. In vorige versie was dit niet mogelijk.

3. Match zonder cheques

We hebben een extra status toegevoegd tijdens het verwerken van de cheques: Match zonder cheques. Dit zijn alle Sodexo records die we kunnen linken aan een planning maar waar er nog geen cheques aan zijn toegekend

4. Papieren dienstencheques

Papieren dienstencheques kan je nu ook verwerken via CheQpoint. Je kan deze valideren via hetzelfde scherm als de EDC.

Het rapport hebben we ook aangepast zodat het type cheque nu ook zichtbaar is.

Bugfixes

1. Polen

Het geboorteland Polen zit nu maar één keer in de keuzelijst.