Met behulp van het rdp-bestand kan je toegang krijgen tot de Azure-omgeving en verbinding maken met Hiant.

Je kan dit bestand het beste op uw PC opslaan om in te loggen op Azure.

De wachtwoorden ontvang je via een link per mail (via customercare@prato.be)

(!) Let op: de link is slechts 7 dagen geldig en kunt u slechts één keer openen.

In de Azure omgeving kan je  Hiant openen via de snelkoppeling met het Hiant-pictogram:

Vervolgens vraagt Hiant om de taal te kiezen waarin je het programma wilt starten.

nl= Nederlands

fr = Frans

In het volgende scherm klik je op de blauwe pijl om uw gebruikersnaam te kiezen.

De eerste keer dat je wil inloggen, moet je op 'wachtwoord wijzigen' klikken en een nieuw wachtwoord kiezen (zie printscreen hieronder).

De velden Database en Server zijn standaard ingesteld. Deze moet je niet wijzigen.

Het nieuwe wachtwoord moet aan de volgende criteria voldoen:

Minimale lengte: 8

Aantal opgeslagen wachtwoorden: 12 (d.w.z. het nieuwe wachtwoord mag niet lijken op de vorige 12 wachtwoorden)

Het mag de naam van de gebruiker of een deel van zijn volledige naam niet bevatten.

Moet drie van de volgende vier categorieën bevatten:

- Engelse kleine letters (a tot z)

- Engelse hoofdletters (A tot Z)

- 10 basiscijfers (0 tot 9)

- Niet-alfabetische tekens (bijv. !, $, #, %)

LET OP!

Indien je deze login wilt stopzetten gelieve dan een mail te sturen naar Customercare@prato.be