Er is een nieuwe lijst toegevoegd om te controleren of aanvragen/vacatures voor het jobkanaal VDAB in orde zijn. Je vindt de lijst onder de rubriek "Overzicht" met als naam "Alle open vacatures met info over de VDAB".

De lijst bevat alle openstaande vacatures en een kolom met de naam "VDAB". De waarde voor de kolom kan zijn :

• <leeg> : dwz dat het jobkanaal VDAB niet werd toegevoegd;

• gepubliceerd : het jobkanaal VDAB bestaat en de status gepubliceerd;

• niet-gepubliceerd : het jobkanaal VDAB bestaat maar is nog niet gepubliceerd.

Functionele verbeteringen Earnie

Algemeen

Er kan vanaf nu een datum handlichting worden ingevuld voor een collectieve schuldenregeling.

Als het loon betaald is, zal je vanaf nu ook cheques zien staan in de loonberekening en de historiek van de loonberekeningen. Ze zullen zichtbaar zijn in de "Loonberekening en Meldingen" sectie, rechts op het "Details prestaties" scherm, en in de historiek die je kan bekijken via de knop onderaan dit scherm.

Bugfixes

Prestaties

• Voor de autocontrole module wordt de flexibele controle "Dagcode x mag niet ingegeven worden na dagcode y" ook gecontroleerd. Dit werd opgemerkt doordat VAK na COV onterecht kon worden goedgekeurd.

• Als de begindatum van een contract wordt gewijzigd van bv. 1/8 naar 31/7 dan wordt het contract gesplitst en krijg je 2 contracten.

Als er prestaties of premies voor 1/8 bestonden dan worden deze prestaties en premies aan het correcte contract gehangen.

• Via de selfservice worden de wijzigingen dadelijk bewaard zonder dat je uit het invulveld moet tabben.

Bugfixes Earnie

• Er zijn verbeteringen gebeurd om het afsluiten van de lonen sneller te laten verlopen.

• We hebben enkele interne optimalisaties voorzien om het afsluiten van prestaties stabieler te maken.

• Het bepalen van automatische herzieningen is geoptimaliseerd, meer bepaald als er meerdere herzieningen zijn gebeurd voor een werknemer in dezelfde periode.

• We hebben een probleem opgelost waarbij het aantal kinderen ten laste onterecht werd leeggemaakt bij het openen van het schuldbeheer detail scherm.

Technische aanpassingen

Als je een nieuwe persoon aanmaakt via de API, en de standaard verzendwijze staat op een verzendwijze waar een e-mailadres voor nodig is, dan vullen we alsnog verzendwijze "printer" in, indien er geen e-mailadres wordt meegegeven bij het aanmaken van de persoon via de API. Zo zorgen we ervoor dat je geen errors krijgt, indien je geen e-mailadres meegeeft bij het aanmaken van een persoon via de API.