Aangepaste producten

Product

Deploy nodig

Laatste versie

CheQpoint & Autotask

2.0.198.0

Core API

2.0.198.0

Legende

Onmiddellijke actie vereist. Deze staan steeds bovenaan in het document.

Actie vereist om de functionaliteit te activeren. Contacteer Prato.

Kost verbonden aan het activeren van de functionaliteit.

Geen actie vereist om de functionaliteit te activeren.

CheQpoint

1. Uitbreiding contextmenu theoplanning werknemer

Het contextmenu in de theoplanning van de werknemer is uitgebreid met enkele nieuwe opties: ‘werkweek’, ‘alle voormiddagen’, en ‘alle namiddagen’.

Deze opties waren eerder al beschikbaar in de theoplanning van de particulier en zijn nu ook beschikbaar in de theoplanning van de werknemer.

2. Extra kolom ‘uren’ toegevoegd aan rapport effectieve prestaties particulieren

Het rapport Particulieren > Effectieve prestaties is uitgebreid met een extra kolom ‘uren’. Deze bevat het aantal effectief gepresteerde uren voor de particulier en werknemer op die rij. De kolom is standaard niet zichtbaar en kan zichtbaar gemaakt worden via de globale instellingen op het nieuwe tabblad ‘Rapporten’:

Voor meer informatie over dit rapport kan je ons contacteren via customer.care@prato.be of via je Account Manager.

API

Bij Employee en Customer is de POST uitgebreid met een extra (optioneel) veld “Branches” waarmee de werknemer/particulier bij het aanmaken ineens ook aan één of meer kantoren gekoppeld kan worden. Zie de swagger pagina voor de details.

Een nieuw aangemaakte werknemer/particulier die niet aan een kantoor gekoppeld is, is standaard niet zichtbaar in CheQpoint. Door deze uitbreiding is het vanaf nu mogelijk om via de API een werknemer/particulier aan te maken en deze ook ineens zichtbaar te laten zijn in CheQpoint.

Indien het nieuwe veld “Branches” aanwezig is, worden er controles gedaan op de kantoren waaraan de werknemer/particulier wordt gekoppeld. Deze zijn afhankelijk van hoe CheQpoint geconfigureerd is: of het al dan niet verplicht is aan minstens één kantoor te koppelen en of het al dan niet toegestaan is om aan meer dan één kantoor te koppelen. Voor de werknemers is het net zoals in CheQpoint verplicht om minstens één kantoor op te geven omdat de werknemer aan een gewest gekoppeld moet zijn. Indien “Branches” niet aanwezig is in POST worden er geen controles gedaan, zodat de API compatibel blijft met bestaande API gebruikers, en de nieuwe werknemer/particulier wordt dan net zoals vroeger niet aan een kantoor gekoppeld.

Er is voorlopig nog geen manier om via de API een bestaande werknemer/particulier aan een kantoor te koppelen of de reeds gekoppelde kantoren aan te passen.

Database wijzigingen

Geen wijzigingen.