Het aanmaken van een profiel gebeurt meestal per verschillende functie (bv. heftruckchauffeur, verkoopster, logistiek bediende,...) binnen één bedrijf.
Een profiel kan gebruikt worden als u één of meerdere van de processen hieronder beschreven, wil automatiseren voor een groep van werknemers (bv. alle heftruckers, alle verkoopsters, alle logistiek bedienden,...) binnen dezelfde klant:

HOE AANMAKEN?

• STAP 1 = Klik op het subtabblad 'Profielen' onder het tabblad 'Verloning'
  • STAP 2 = Klik op 'Toevoegen':
  • STAP 3 = Vul het veld 'omschrijving' in ( --> hier wordt meestal de functienaam gebruikt)
  • STAP 4 = Bewaar nu het profiel een eerste keer door onderaan rechts op de knop 'Opslaan' te klikken:
  • STAP 5 = Alle tabbladen links worden nu actief en kan je verder aanvullen.