1. Selecteer 1 dag voor één UZK door er éénmaal op te klikken:
  2. Selecteer een hele dag voor meerdere UZK'en door de bovenste dag te selecteren, SHIFT-toets ingedrukt te houden en dan op de onderste dag te klikken:
  3. Selecteer aparte dagen door de CTRL-toets in te houden en vervolgens alle aparte dagen aan te klikken die men wil aanpassen:
  4. Selecteer meteen alle dagen van de week voor één UZK door éénmaal op de naam te klikken:
  5. Selecteer meteen meerdere dagen van meerdere UZK'en in het overzicht door de SHIFT-toets in te houden en vervolgens diagonaal 2 dagen te selecteren: