Nadat de prestaties zijn klaargezet voor verloning, kan er in het prestatiescherm niets meer gewijzigd of toegevoegd worden. Zolang de status dus niet veranderd naar 'In Loonrun' of 'Verloond' kan men de prestaties nog terug vrij geven voor het UZB (= uitzendbedrijf) om opnieuw wijzigingen uit te voeren zonder een herziening te moeten doen op het loon van een UZK.

HOE?

• STAP 1 = Selecteer de juiste persoon door de checkbox aan te vinken:
  • STAP 2 = Klik op de knop 'Acties':
  • STAP 3 = Kies de opties 'Status wijzigen' en vervolgens 'Te controleren door uitzendbedrijf':
  • STAP 4 = De status van de prestatie zou normaal terug naar moeten zijn gesprongen.