Zodra ik de premies heb berekend, zie ik per dag een uitsplitsing van elke afzonderlijke premiecode. Met de actie 'Toon totalen' kan ik alle bedragen van dezelfde premiecode groeperen om maar één lijn (= totaalbedrag) per premiecode te hebben. Zo krijgt men sneller een indicatie van het totaalbedrag dat een UZK ontvangt na de definitieve loonsberekening.

HOE?

• STAP 1 = Bereken eerst de premiebedragen.
  • STAP 2 = Klik op de knop 'Toon totalen':
  • STAP 3 = Nu zullen alle bedragen van dezelfde premiecode samengeteld worden en weergegeven op één lijn:
  • STAP 4 = Als ik de bedragen terug per dag wil zien, kan ik op de knop 'Toon per dag' klikken: