Als men de prestaties niet klaarzet voor verloning kunnen er geen lonen berekend worden in de verloningsmotor. Deze actie is dus verplicht om uit te voeren als u de verloning in HiAnt uitvoert. Zodra u dus de status  ziet verschijnen, kan de verloningsdienst beginnen met de loonberekening in HiAnt.

HOE?

• STAP 1 = Klik onderaan rechts in de hoek op de knop 'Klaarzetten voor verloning':
  • STAP 2 = De status rechtsboven in de hoek van de prestatie zal nu op 'Klaargezet' komen te staan:

BELANGRIJK!

Alle prestaties zullen nu uitgegrijsd staan. Er kunnen nu GEEN aanpassingen meer gedaan worden aan de prestaties voor deze UZK. Alleen door de prestatie terug vrij te geven voor het UZB, kunnen er weer wijzigingen doorgevoerd worden.