Soms ontstaat er verwarring met een klant over welke uren op welk moment er zijn doorgestuurd naar het UZB en wat het UZB vervolgens heeft doorgestuurd naar de verloningsdienst. Om deze reden kan er een historiek geraadpleegd worden telkens de status van een prestatie opschuift naar rechts. Dwz. telkens als de klant een prestatie definitief verzendt naar het UZB en telkens als het UZB de prestaties klaarzet voor verloning.

HOE?

• STAP 1 = Klik linksonderaan op de knop 'Historiek':
  • STAP 2 = Selecteer links het moment dat men opnieuw wil bekijken: