Er kunnen op verschillende manieren kandidaten aan de database toegevoegd worden. Standaard zal dit lukken op 2 manieren: met een e-ID-kaartlezer of via een traditionele manuele inschrijving
Bijkomend kan er een betalende koppeling gemaakt worden met een inschrijvingspagina op een website waarmee de kandidaat zichzelf kan inschrijven vanop afstand.

HOE?

• STAP 1 = Open het Personenoverzicht of gebruik de sneltoets F2
  • STAP 2 = Klik op de knop 'Acties':
  • STAP 3 = Klik op 'Toevoegen':
  • STAP 4 = Maak een keuze uit 'e-ID of 'Manueel inschrijven':
  • STAP 5 = Vul de basisvelden die verplicht (= aangeduid met een rood streepje) in te vullen zijn, verder aan: