De blauwe helpknop bevat alle handleidingen van de grootste modules uit PratoFlex in PDF-documentvorm. Men kan de handleiding raadplegen door naar beneden te scrollen. Als men een papieren versie wil afdrukken kan dat via de sneltoets CTRL+P te gebruiken.

HOE?

• STAP 1 = Men kan hiernaartoe navigeren via het Startmenu:
  • STAP 2 = Door links op een modulenaam te klikken, zal de handleiding zich rechts openen:
  • STAP 3 = U kan dit Helpmenu automatisch laten openen bij elke opstart van uw PratoFlexsysteem door onderaan links het vinkje 'Help weergeven bij opstart' aan te vinken:
  • STAP 4 = Men kan de handleiding vervolgens ook afdrukken door éénmaal op het document te klikken met de muis en vervolgens de sneltoets CTRL+P te gebruiken: