Via de Help knop kom je terecht op onze kennisbank met handleidingen, release notes, FAQ, video tutorials, enz...

HOE?

• STAP 1 = Men kan hiernaartoe navigeren via het Startmenu:
  • STAP 2 = nu opent zich onze kennisbank met daarin de handleidingen,

Door te klikken op startpagina kan je ook zoeken naar Release Notes, FAQ, enz....

Meer info over hoe je kan zoeken op de kennisbank kan je terugvinden op onderstaande pagina.

https://prato.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/29000032573-faq0011-hoe-moet-ik-iets-opzoeken-in-de-kennisbank-