Nadat de premies berekend zijn, worden er al enkele standaardpremies getoond. Maar achterliggend zal de loonmotor nog heel wat extra premiecodes berekenen. Deze gedetailleerde premiecodes kunnen ook zichtbaar gemaakt worden door de actie 'Toon details'. Het gaat dan voornamelijk over het aantal gepresteerde dagen, het aantal gepresteerde uren, het bruto totaal, het bruto totaal RSZ belastbaar en het totaal uurloon.

HOE?

• STAP 1 = Bereken eerst de premiebedragen. Groepeer desgewenst daarna nog de standaard premiecodes om meer overzicht te krijgen.
  • STAP 2 = Klik op de knop 'Toon details':
  • STAP 3 = Er zullen nu heel wat extra lijnen (gepresteerde dagen, gepresteerde uren, totaal bruto, totaal bruto rsz en het uurloon,...) bijkomen in het overzicht van alle premiecodes: