Als men het proces wil automatiseren om de juiste werkpostfiche (=WPF) mee te verzenden met elk nieuw contract, kan men dit document koppelen aan het juiste profiel bij een klant. Dit profiel kan dan op zijn beurt aan het juiste contract gekoppeld worden.

VEREISTE

Er moet al een WPF aangemaakt zijn alvorens ik de verzending kan automatiseren. In het profieldetail heb ik ook nog wel de mogelijkheid met de knop om een volledig nieuwe WPF toe te voegen alvorens ik deze koppel aan het profiel zelf.

HOE?

• STAP 1 = Klik op het tabblad 'Profielen':
  • STAP 2 = Dubbelklik op het profiel waarvoor je een WPF wil koppelen:
  • STAP 3  = Klik op het tabblad 'Werkpostfiche':
  • STAP 4 = Kies uit de lijst van beschikbare WPF's welk document je wilt koppelen:

• STAP 5 = Klik op de knop 'Koppelen' om het document te koppelen aan het profiel:
  • STAP 6 = Er is nu een nieuw document zichtbaar in het profieldetail. Klik ten slotte op 'Opslaan':