Met een nieuwe contactpersoon kan ik een geldig emailadres koppelen aan de verzendwijzen voor de 3 verschillende klantdocumenten (klantcontracten, facturen en prestatieformulieren). Bij het aanmaken van een nieuw klantennummer zal er sowieso een foutboodschap getoond worden als men deze handeling toch vergeten zou zijn.

HOE?

• STAP 1 = Klik op het tabblad 'Contacten':
  • STAP 2 = Vul de naam en voertaal van de contactpersoon:
  • STAP 3 = Bewaar de contactpersoon door op de knop 'Opslaan' te klikken:
  • STAP 4 = Voeg een nieuw emailadres van de contactpersoon toe via 'Communicatie':
  • STAP 5 = Klik op 'Opslaan en sluiten' om de contactpersoon af te sluiten:
  • STAP 6 = Selecteer in de klantenfiche onder het tabblad 'Verzendwijze documenten' het juiste emailadres: