Nadat het contract is aangemaakt, moet het nog bezorgd worden aan de uitzendkracht. Vanuit PratoFlex kan dit rechtstreeks naar het InterimSign Platform van Unified Post verstuurd worden. Standaard moet dit manueel voor elk nieuw contract door de gebruiker uitgevoerd worden. Er bestaat echter een extra betalende module die de aangemaakte contracten automatisch zal verzenden naar de uitzendkrachten.

VOORBEREIDING

In de personenfiches van de actieve uitzendkrachten moet de verzendwijze voor de documenten op 'eSigning' staan met daarnaast het emailadres dat zij ook gebruiken om in te loggen op het InterimSign Platform van Unified Post.

HOE?

• STAP 1 = Open het contractenoverzicht (F4)
  • STAP 2 = Selecteer de contracten die je wil verzenden
  • STAP 3 = Klik bovenaan op 'Documenten' --> vervolgens op 'Arbeidscontracten'
  • STAP 4 = Kies één van de 3 opties om te contracten te verzenden:
  • STAP 5 = Kies vervolgens de optie 'verzenden volgens systeeminstellingen' in de pop-up:
  • STAP 6 = In de kolom 'Verzendwijze WN' zal nu een verzenddatum en een papier met pen-icoon verschijnen. Dit duidt op het feit dat het contract via eSigning is aangeboden. De status van de verzending kan verder opgevolgd worden in het contractenoverzicht.