Eens u kandidaten hebt toegevoegd aan een klantenpool, kan u de volledige lijst raadplegen via het poolmanagement. Vanuit het poolmanagement kan u rechtstreeks nieuwe kandidaten toevoegen of verwijderen en ze vervolgens contacteren via sms of mail.

HOE?

STAP 1 = Navigeer linksboven in de hoek naar het startmenu --> 'Modules' en klik dan op 'Poolmanagement':

STAP 2 = Vanuit deze lijst kunnen er een aantal acties( nieuwe UZK toevoegen, UZK verwijderen, sms'en of mails versturen) uitgevoerd worden: