Om snel visueel te controleren of er wel maaltijdcheques aan een prestatie zijn gekoppeld kan ik kijken naar de kolom 'MC'. Zo hoef ik niet telkens het detail van elke prestatie open te klikken.

3 MOGELIJKHEDEN

OPTIE 1: GEEN profiel gekoppeld aan het contract = GEEN toevoeging van MC's in de prestaties mogelijk.

OPTIE 2: WEL profiel gekoppeld aan het contract = MC's worden automatisch berekend volgens de instellingen van het profiel.

OPTIE 3: WEL profiel gekoppeld aan het contract + het vinkje 'MC manueel' is opgezet in het profiel of het contract = MC's moeten via het detailscherm van de prestatie-ingave manueel worden toegevoegd.

MC MANUEEL

Het vinkje 'MC manueel' schakelt de automatische berekening van de MC's uit:

Dit kan zowel vanuit het profieldetail als vanuit het contractdetail aangevinkt worden:Profieldetail

Contractdetail