Voor sommige UZK'en weet men niet op voorhand hoeveel maaltijdcheques (=MC's) er moeten bijgeteld worden in het contract. Dan moet ik in het profieldetail dat gekoppeld is aan het contract OF in het contract zelf het vinkje 'MC Manueel' aanzetten. Alleen als dit gebeurd is op één van de 2 locaties kan ik in de prestatie-ingave manueel MC's toevoegen.

HOE?

• STAP 1 = Vink in het profiel of het contract de checkbox 'MC manueel' aan.
  • STAP 2 = Open het detail van de prestatie.
  • STAP 3 = Klik op de knop 'Toevoegen' of gebruik de 'Snelle ingave' om meteen voor meerdere dagen MC's toe te voegen:
  • STAP 4 = Vul aan voor welke dag, het aantal per dag, ploeg, afdeling en/of kostenplaats er MC's moeten toegevoegd worden. Als er meerdere contracten bestaan op dezelfde dag, zal het systeem vragen onder welk contractnummer de maaltijdcheques ingeboekt mogen worden:
  • STAP 5 = Klik op 'Toevoegen' of 'Toevoegen en nieuw':